четвер, 28 травня 2020 р.

Завершення навчального року


  Ось і настало завершення уроків, кінець дистанційного навчання. 
    Шановні діти, маленькі й дорослі. Цей день по всій нашій державі дійсно незвичайний. Він радісний й водночас сумний. Радісний бо закінчився навчальний рік. Попереду - чудові літні канікули. А сумний тим що, дехто з вас буде сумувати за школою, однокласниками, вчителями, шкільними святами, конкурсами, навіть навчанням та цікавими подорожами - екскурсіями. Четверті класи - випускники, будуть крокувати новими сходинками до знань.
     Щороку вчителі підбиваючи підсумки своєї роботи, можуть з упевненістю сказати: "Учні! Ви - наше майбутнє, ви гідні бути кращими, адже в кожного з вас є частка з нас". Важко сказати, у кого сьогодні більше свято - в учнів чи у вчителів. Що важче  - навчитися чи навчати? Мабуть, і те, й інше потребує немалих душевних сил і прагнення до знань. Але професія вчителя потребує ще одного виняткового вміння - відчувати кожного учня. Ми пишаємося кожним учнем, за їхні перемоги у конкурсах та олімпіадах, знання, наполегливість, вміння та посмішки.
      Попереду у вас три місяці літніх канікул. За цей час ви підростете, станете доросліші і у вересні прийдете до школи за новими знаннями, емоціями, спогадами.

Пропоную згадати яким же був ваш навчальний рік




Немає коментарів:

Дописати коментар